Fuschia Glitter Pointer

Panfubloggen:

Så här stog det på panfubloggen idag:

God morgon alla Pandor,

vet ni vad det är för dag imorgon? Första advent!!! Det är den första av 4 adventssöndagar innan julafton. Då får ni tända det första ljuset i adventsljusstaken och äta de första pepparkakorna… mums!

Och imorgon ska Manny tända det största ljuset i hela Panfu! I natt ska han nämligen bygga den öppna spisen i igloon…

… och tända brasan, så att ni alltid har ett ställe att gå till för att värma era tassar. När ni går in i igloon imorgon kommer det att vara varmt och mysigt. Utanför kommer det däremot bara att bli kallare och kallare och jag är säker på att det kommer att snöa i Panfu innan året är slut… men för säkerhets skull ska jag nog fråga Manny om han har sett några tecken på det.

Dessutom vill Lili hänga upp de första sockorna till adventskalendern imorgon. Hon har stickat så att tassarna nästan har trasslat ihop sig de senaste dagarna! Men det är ju för en god sak. Från och med första december kommer hon varje dag att gömma en liten present i sina hemstickade strumpor!

Apropå presenter… har ni redan skrivit önskelistor till tomten? Vad önskar ni er? Skriv gärna era önskningar i kommentarerna. Kanske kan Lili byta ut en eller annan present i adventskalendern.

Håll höjd,

Max och Ella

P.S. Nu ska vi och Manny ut i skogen i Panfu och hugga ner en stor julgran. Imorgon kommer ni att kunna se den klädd och fin någonstans i Panfu. Men vi säger inte var!


Ni som INTE är medlemmar där tycker jag att ni ska det:P:P

Det är för alla åldrar, tjejer & killar:P

Här är addressen: http://www.panfu.se
Det är bara att ni trycker på den addressen och klickar på BLI MEDLEM. Du skriver bara in uppgifterna och ``Violá´´ så är du medlem:D


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Skriv din kommentar här :) Men som ni vet: Inget taskigt!♥:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback