Fuschia Glitter Pointer

Månadens nyhetsbrev

Kära Pandor, kära föräldrar,

framför er har ni Panfus nyhetsbrev! Det kommer ut en gång i månaden och ger en överblick över nya äventyr och spännande händelser dem kommande fyra veckorna. Mycket läsnöje!

Max & Ella

tillsammans med vår samarbetspartner, Dolphin Media Germany AG som utvecklar mjukvara för barnskydd, har vi som mål att kunna skydda barn på internet ännu bättre genom att höja medvetenheten om säkert surfande och på ett lekfullt sätt lära barnen att bli bättre på att hantera säkerhetsaspekter.

Barn ska ha kul med internet och de ska vara trygga! Därför har vi tagit in "surfläraren" Oscar i vår Pandavärld. Den modiga delfinen är redan kontaktperson för barnen i Dolphin Secures community och svarar på frågor av alla olika slag. Nu ger han också i Panfu dagliga råd på temat "Säkerhet på nätet" och belönar barnen för deras intresse för detta.

Till exempel förklarar Oscar för dina barn hur man hanterar tveksamma hemsidor eller främmande människor på internet eller varför man aldrig ska avslöja personuppgifter på internet. Här kan du få reda på hur du själv kan lära dina barn att ansvarsfullt hantera internet samt de viktigaste tipsen om säkert surfande.

det råder nervösa tider i Panfu! Evrons dystra Bitterland är ihopslaget med Panfu! Vad har Evron för planer? Gå till slottsterrassen och gör en spännande resa till Bitterland tillsammans med superdetektiven Max! Var beredd på Evrons motattacker.

Precis i tid till karnevalen kommer snart ett färgglatt tåg att gå genom hela Panfu - med roliga kostymer, massor med godis som flyger omkring och mycket svängom!

Har du redan upptäckt den nya äventyrsboken med dem många roliga förändringarna? Med hjälp av den nya designen och hjälpen kommer du bli ett riktigt äventyrsproffs! I mars kommer det komma till ännu fler hjälpsamma tips! Ett proffs i säkert surfande på internet är du ju redan sedan Safer Internet Day! Utöka dina kunskaper även i framtiden, hos Oscar på stranden eller med den lilla internetguiden i barnsektionen!

Spela Panfu nu!

P.S. Fredagen den 25 februari är Guldpandadag

Upplev ett nytt äventyr i Panfu!


Spännande!:D:cool:
Fina kostymer:thumbup:
Hoppas att det blir av snart;)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Skriv din kommentar här :) Men som ni vet: Inget taskigt!♥:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback